Nedgravning af fibernet og fiber

Nedgravning af fibernet – professionel nedgravning af fiber på Fyn, Sjælland og Jylland

Hvis du er på udkig efter en samarbejdspartner med stor ekspertise inden for nedpløjning / nedgravning af fibernet, så er Dansk Kabelpløjning det rette firma til opgaven.

Ekspert i nedpløjning og nedgravning af fibernet

Uanset om kunderne ønsker nedgravning eller nedpløjning af fibernet med min specialudviklede maskine, kan jeg løfte opgaven både hurtigt og effektivt.

Fordelene ved at benytte min specialdesignede maskine til nedpløjning er, at det bliver gjort i den samme jævne dybde overalt. Samtidig bliver resultatet også væsentligt pænere med nedpløjning end med nedgravning, da jorden ikke bliver gravet op, og dermed heller ikke bliver vendt.

Se processen.​

Hvis der skulle være områder der ikke kan tilgås med min speciallavede maskine (ploven), udfører jeg i disse tilfælde i stedet en almindelig nedgravning af rørene. Dette udføres ved, at jeg omstiller maskinen til at fungere som en almindelig gravemaskine i stedet.

Jeg har mulighed for at pløje rør ned i 1 meters dybde.​

Kontakt mig om nedgravning af fibernet mm.

Hvis du ønsker at vide mere om vores arbejde eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på dit næste projekt, er du altid velkommen til at kontakte os her:

Dansk Kabelpløjning

Tlf.:  (+45) 21 92 03 92
Mail: palle@kapl.dk

Jeg har udført arbejde i hele Danmark.

Hvis du ønsker at se billeder fra nogle af vores mange tidligere projekter med kan du se dette i vores galleri her.